B-to-B


Artister och underhållning

I eventvärlden är United Stage Artist unikt genom att i sin grundverksamhet representera ett åttiotal artister exklusivt i konsertsammanhang.

Det faller sig naturligt att vi alltid ger både idéer och svar snabbt när det gäller de artister och underhållare som finns i vårt eget stall. Våra artister  »


Men med den centrala position vi har i svenskt nöjesliv törs vi utlova en väloljad servicenivå och snabba svar även när det gäller underhållning utanför vår egen "roster". Ävenså i genrer och på områden även i utkanten av vår egen expertis, t ex:
 - Konferencierer
 - Komiker
 - Magiker
 - Klassisk musik
 - Nycirkus/akrobater
 - TV-personligheter
 - Föredragshållare

Vår ambition är att vara den självklara underhållningspartnern för landets företag och organisationer!

 

Kundreferenser

Under många år har United Stage Artist varit en pålitlig leverantör av artister och underhållning till företagsevent.

Under den senaste tioårsperioden har företaget även anlitats av ett växande antal företag och eventprojekt som leverantör av scenteknik, scendesign, logistik och projektledning. Ibland på direktuppdrag av företag, men oftast som leverantör till någon av landets eventbyråer.

Vår breda kontakt med kreatörer i underhållningsvärlden via vår artistverksamhet och alla våra underleverantörer av teknik gör att vår leverans alltid är i framkant när det gäller både trender och teknikutveckling. Ambitionsnivån är alltid state-of-the-art.
    

Några av våra kundreferenser:
Ericsson, Statoil, Page One, WM-data, Meter Film & Television, MTG Modern Studios, STRIX, SVT, TV 4, Malmö Stad, Citytunneln, Carlsberg Sverige, Scandic Hotels, American Express, Hilton Hotels, Svenska Naturskyddsföreningen (SNF), Baluba Event, Minnesota Communication, ICA, Stockholms stad, ORC Software, Bodén & Co, Impala, Hansen, Tele2/Comviq, Kommunalarbetareförbundet, Silja Line, Finska Turistbyrån, Finnair, IFPI/EFTI (Grammisgalan), Arenabolaget, Alfred Berg, Cloetta Center (invigning), Karlskrona Kommun, Horizon Scandinavia, Rymdstyrelsen (Swedish National Space Board), Vox PR, Leksands IF m.fl.

 

 

Vi som hjälper dig med ditt företagsevent

United Stage Artist har idag ett tjugotal heltidsanställda och sysselsätter årligen ca 500 personer i projektanställningar.

Företagets huvudverksamhet är att företräda nordiska artister i Sverige och i världen. United Stage Artist producerar turnéer för ett åttiotal artister och representerar även allt flera av klienterna i helhetsmanagement.

Den del av United Stage Artist som idag växer starkast är vår avdelning som vänder sig mot företags- och eventmarknaden,
business-to-business.

Tre nyckelpersoner på företaget har idag sin huvudsakliga sysselsättning inom området:


Lars Rixon
Executive Producer, Agent
08-555 70019, 070-440 41 11
rixon@unitedstage.se  

Lars har tre decenniers erfarenhet av arbete som turnéproducent, agent och manager för en lång rad av landets tongivande artister. Han har fortfarande en fot kvar i artistvärlden, men arbetar idag i huvudsak med United Stage utveckling på eventsidan.
 

Johan Ramberg
Executive Producer, Head of Productions
08-555 70018, 070-798 53 52
ramberg@unitedstage.se

Johan har en teknisk bakgrund och fann sin väg in i musikvärlden som turnerande tekniker tidigt på åttiotalet. Sedan ett antal år är han en av landets ledande producenter och produktionsledare på eventområdet. Johan är en kreatör med fingertoppskänsla och hundraprocentig kompetens i genomförande. En unik kombination!
 

Jonas Thulin
New Business Director
08-555 70025, 070-564 78 70
jonas.thulin@unitedstage.se

Jonas bakgrund är den multinationella skivbolagsvärlden där han arbetat under större delen av sitt liv. Då han rekryterades till United Stage 2009 verkade han som Sales Director på branschledande Universal Music Sweden. Idag arbetar Jonas med affärsutveckling, CRM och United Stage strategiska samarbeten.


 

 

botbodyblackshadow